HMOK 2020

HMOK 2020 – drugo kolo

U drugom kolu sudjelovalo je ukupno 89 učenika iz sva tri razreda. Čestitke svim natjecateljima na uspjesima u ovoj školskoj godini, a posebno pobjednicima!

Zadaci – drugo kolo

HMOK – drugo kolo – zadaci za sve razrede

Rješenja – drugo kolo

HMOK – drugo kolo – rješenja za 4. razred

HMOK – drugo kolo – rješenja za 5. razred

HMOK – drugo kolo – rješenja za 6. razred

Drugo kolo HMOK-a održano je 23. lipnja 2020. u suradnji s OŠ Augusta Šenoe u Zagrebu, OŠ Ljudevita Gaja u Krapini, OŠ Grabrik u Karlovcu, Centrom izvrsnosti (Strojarskom i prometnom školom) u Varaždinu, OŠ Eugen Kumičić u Rijeci, OŠ Eugena Kumičića u Slatini, OŠ Mato Lovrak u Novoj Gradiški, OŠ Stjepana Radića u Bibinju, OŠ Svete Ane u Osijeku, OŠ Meje u Splitu, OŠ Vidikovac u Puli i OŠ Župa Dubrovačka u Dubrovniku. Ovim putem im svima zahvaljujemo!

HMOK 2020 – prvo kolo

Prvi krug HMOK-a održan je 6. lipnja 2020. U drugi krug su pozvani učenicima prema Pravilima: uz učenike koji imaju direktan plasman na temelju rezultata na Županijskom natjecanju, pozivaju se svi učenici 5. razreda koji su ostvarili barem 7 bodova, a 4. i 6. razreda koji su ostvarili barem 6 bodova u 1. krugu HMOK-a.

Zadaci – prvo kolo

HMOK 4 razred – zadaci

HMOK 5 razred – zadaci

HMOK 6 razred – zadaci

Rješenja – prvo kolo

HMOK 4 – rjesenja

HMOK 5 – rjesenja

HMOK 6 – rjesenja

Rezultati – prvo kolo

Zbirni rezultati po razredima – statistika

Upute su poslane svim učenicima putem e-pošte s kojom su prijavljeni. U slučaju pitanja, javite se na adresu hmd.natjecanja@gmail.com

Pravila natjecanja opisuju kako će se i kada natjecanje provesti, te koji učenici imaju pravo sudjelovanja. Natjecanje se provodi u dva kola: prvo kolo će se održati na daljinu 6. lipnja 2020., a drugo kolo će učenici pisati u svojim županijama 23. lipnja 2020. od 10 do 13 sati. 

Informacija o gradivu na testovima.

Sve daljnje informacije učenici će dobiti putem e-pošte.