HMOK 2020.

Molimo za razumijevanje, nažalost kasni nam izrada sustava za prijave i nastojimo prijave otvoriti što prije. Isprike zbog kašnjenja. 

 

Na ovoj stranici donosimo sve informacije vezane za Hrvatsku matematičku olimpijadu za kadete (HMOK) 2020. godine.

HMOK je natjecanje za učenike 4., 5. i 6. razreda osnovne škole kojem je cilj popularizacija matematike i poticanje izvrsnosti u ranoj dobi. Natjecanje organizira Hrvatsko matematičko društvo u suradnji s lokalnim partnerima. Natjecanje nije zamjena za Državno natjecanje, već je novi oblik natjecanja iz matematike.

Pravila natjecanja opisuju kako će se i kada natjecanje provesti, te koji učenici imaju pravo sudjelovanja. Natjecanje se provodi u dva kola: prvo kolo će se održati na daljinu 6. lipnja 2020., a drugo kolo će učenici pisati u svojim županijama 23. lipnja 2020.

Informacija o gradivu na testovima. Za natjecanje je obavezna prijava. Prijave će se vršiti putem sustava koji će biti dostupan na ovoj stranici od 25. svibnja.

Popis lokalnih partnera ćemo objaviti na ovoj stranici, a detalji o provedbi drugog kola će biti natjecateljima i njihovim roditeljima biti komunicirani putem e-pošte. U ovom trenutku možemo potvrditi da je za veće centre potvrđena suradnja s OŠ Augusta Šenoe u Zagrebu, Centrom izvrsnosti u Varaždinu i OŠ Meje u Splitu.

Za sve daljnje informacije o prijavama molimo da pratite ovu stranicu.